Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Το ΕΠΑΜ(Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) καταγγέλλει τη χρήση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων από μια δημόσια υπηρεσία για ψηφοθηρικούς λόγους εκ μέρους του υποψηφίου βουλευτή Έβρου της Ν.Δ., κ.Δερμετζόπουλου



Συγκεκριμένα  δημόσιος υπάλληλος, που εργάζεται στην υπηρεσία ΚΕΔΔΥ δηλ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΦΟΡΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ στην Αλεξανδρούπολη, χρησιμοποιεί στοιχεία των οικογενειών με παιδιά που εμφανίζουν μαθησιακά προβλήματα. Η συγκεκριμένη υπάλληλος τηλεφωνεί στους γονείς των παιδιών, γνωρίζοντας ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα με τη δικαιολογία ότι κάνει follow up  για την πορεία των παιδιών. Αφού αναφέρει την επαγγελματική της ιδιότητα, αφήνει για το τέλος την πολιτική της πρόταση, την οποία μάλιστα προβάλει ως συνολική θέση της δημόσιας υπηρεσίας ΚΕΔΔΥ Αλεξανδρούπολης. Ισχυρίζεται ότι στην υπηρεσία ΚΕΔΔΥ όλοι οι υπάλληλοι αποφάσισαν συνολικά να στηρίξουν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, τον κ. Δερμεντζόπουλο  ‘’τον υφυπουργό τους’’ με τη δικαιολογία ότι, τους βοήθησε ως κέντρο δίνοντάς τους προσωπικό!!!! Φυσικά προτρέπει τους γονείς να κάνουν το ίδιο. Η συγκεκριμένη κυρία εξαιτίας της κομματικής της ιδιότητας παραβιάζει τους κανόνες δεοντολογίας για να στηρίξει ένα βουλευτή, προφανώς εν γνώσει του και κατόπιν δικής του προτροπής.

Για να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της παράβασης υπάρχουν δύο  πιθανά σενάρια: ένας δημόσιος υπάλληλος παίρνει τα αρχεία ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και τηλεφωνεί από τη δημόσια υπηρεσία κάνοντας προεκλογικό αγώνα από το γραφείο του, δηλ μετατρέπει την υπηρεσία σε βουλευτικό προεκλογικό γραφείο ή παίρνει τα αρχεία στο βουλευτικό γραφείο όπου σίγουρα υπάρχουν στο χώρο και άλλοι παρατρεχάμενοι του βουλευτή και τηλεφωνεί από το προεκλογικό κέντρο, εκθέτοντας παιδιά και οικογένειες σε τρίτους. Το δεύτερο σενάριο είναι φυσικά το πιθανότερο.  

Η πρωτοβουλία αυτή εκτός του ότι είναι παράνομη διότι παραβιάζονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που αφορούν την υγεία των ατόμων, είναι και παραπλανητική, διότι η υπάλληλος χρησιμοποιεί την επαγγελματική της ιδιότητα και από θέση υπεροχής και γνώσης στοιχείων που αφορούν τα παιδιά, προτρέπει τους γονείς να ψηφίσουν τον συγκεκριμένο βουλευτή. Πρόκειται για έναν έμμεσο υποσυνείδητο εκβιασμό σε άτομα ευάλωτα που ίσως πιστεύουν ότι της χρωστάνε χάρη για την εξυπηρέτησή τους από το ΚΕΔΔΥ ή ακόμη χειρότερα είναι ακόμη σε θέση εξάρτησης από την υπάλληλο, αναμένοντας την έκδοση κάποιου πιστοποιητικού για μαθησιακή δυσκολία.

Προκαλούμε τον κ. Δερμετζόπουλο να απαντήσει αν γνώριζε ή όχι τη συγκεκριμένη κίνηση και αν συμβαίνει το ίδιο και με άλλες υπηρεσίες. Πολύ πιθανόν να είναι ακόμα και γενική γραμμή της Ν.Δ. η χρήση προσωπικών δεδομένων από δημόσιες υπηρεσίες μέσω των οπαδών της, που έχουν πρόσβαση σε αυτά ή προσωπική πρωτοβουλία του συγκεκριμένου βουλευτή. Πάντως σε αντίθετη περίπτωση, που η πρωτοβουλία είναι της υπαλλήλου, η συγκεκριμένη υπάλληλος πρέπει να κριθεί ως επίορκος για παράβαση καθήκοντος,  σύμφωνα με τους νόμους της Νέας Δημοκρατίας  της οποίας η ίδια είναι οπαδός και προφανώς συμφωνεί με το νόμο περί απολύσεων των επιόρκων. Φυσικά είμαστε κατά των απολύσεων αλλά όσοι υπάλληλοι υποστηρίζουν αυτή την πολιτική, ας υφίστανται αυτοί και τα αποτελέσματά της και όχι αυτοί που διαφωνούν και την καταψηφίζουν.

 Ο κ. Δερμετζόπουλος και οι όμοιοί του δεν διστάζουν να εκμεταλλευτούν ακόμα και μια ευαίσθητη κοινωνική ομάδα προκειμένου να διατηρήσουν τις καρέκλες εξουσίας. Αυτοί που παραβιάζουν πρώτοι από όλους τους νόμους του κράτους, παριστάνουν τους θεματοφύλακες της δημοκρατίας, ενώ παραβιάζουν ακόμα και το σύνταγμα ψηφίζοντας αναρίθμητους αντισυνταγματικούς νόμους. Αυτοί είναι οι βουλευτές που έχουν παραδώσει την εθνική κυριαρχία της χώρας στα χέρια των δανειστών, άνευ όρων και αμετάκλητα. Αυτοί που μας που μας απομυζούν για δεκαετίες, μας απειλούν ότι χωρίς αυτούς θα έρθει η καταστροφή του κόσμου, θα σβήσει  ο ήλιος, δεν θα έχουμε πετρέλαιο και φάρμακα, λες και τώρα έχουμε, θα χάσουμε τα λεφτά μας που δεν έχουμε, θα γίνει σεισμός και θα γκρεμιστούν τα σπίτια μας, που δεν ανήκουν πια σε μας, αλλά τα διεκδικούν μισά μισά οι τράπεζες και η εφορία. Αυτοί οι κυβερνώντες πολιτικάντηδες,  είναι οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες του ελληνικού λαού και θα πρέπει να λογοδοτήσουν εκτός των άλλων και για την τρομοκράτηση του ελληνικού λαού κάθε φορά πριν τις εκλογές ενώ φέτος έχουν ξεπεράσει κάθε όριο!

Καλούμε τον κόσμο να σηκώσει κεφάλι, να σταθεί περήφανος, να πιστέψει στην αυτοδυναμία και την εθνική ανεξαρτησία, να μη υποκύπτει στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία της κυβέρνησης και των συστημικών ΜΜΕ. Ο Λαός πρέπει να προχωρήσει στη μαζική καταψήφιση των μνημονιακών κομμάτων διότι μια ενδεχόμενη συνέχιση της ίδιας κυβέρνησης  με νέα εντολή, θα τους δώσει το δικαίωμα της επιβολής νέων αβάστακτων κοινωνικά μέτρων που θα εξαφανίσουν ότι ελάχιστο έχει απομείνει ως δικαίωμα προσωπικό ή κοινωνικό στους τομείς εργασίας, υγείας, στέγης κλπ.

 Επιπρόσθετα θα ξεπουληθεί ότι δημόσιο κοινωνικό αγαθό έχει απομείνει όπως δημόσια νοσοκομεία, νερό και ενεργειακοί πόροι, προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων. Δυστυχώς η χώρα καταληστεύεται διαρκώς από μια παρέα εφοπλιστών μεγαλοεργολάβων, τραπεζιτών, καναλαρχών με την ενεργή συμμετοχή των περισσότερων πολιτικών που τους προστατεύουν και τους πριμοδοτούν με νόμους. Οι πολιτικές που εφαρμόζονται συμφέρουν αποκλειστικά και μόνο αυτούς που μπορούν μέσω των νόμων της ΕΕ να δανείζονται χρεώνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό, να εξάγουν τα κεφάλαιά τους (που δεν είναι δικά τους αλλά θαλασσοδάνεια) σε άλλες χώρες, χωρίς έλεγχο και αφορολόγητα ενώ ο κακομοίρης Έλληνας πολίτης πληρώνει φόρο από το πρώτο Ευρώ για τεκμαρτό εισόδημα, χωρίς πραγματικό εισόδημα!

Αυτούς τους ΄΄καημένους΄΄ τραπεζίτες και εφοπλιστές σώζουμε κάθε τρείς και λίγο αυξάνοντας το χρέος! Αυτοί μαζί με τα κόμματα δημιούργησαν το χρέος και δεν χρωστάει κανένας απλός εργαζόμενος να πληρώνει τα δικά τους χρέη. Αυτοί οι ΟΛΙΓΟΙ με οικονομικά  ή /και πολιτικά ανταλλάγματα ελέγχουν όλα τα μεγάλα συστημικά ΜΜΕ και κατ’ επέκταση ελέγχουν συνειδήσεις, τρομοκρατούν, εκβιάζουν, ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις, εκθειάζουν το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή δήθεν οικογένεια. Αυτή η Ευρωπαική ‘’οικογένεια’’ όμως, είναι άκρως προβληματική διότι παρατηρείται συστηματικός ΄΄βιασμός΄΄ και ΄΄ενδοοικογενειακή βία΄΄ από τα ισχυρότερα μέλη προς τα πιο αδύνατα! Αυτή την οικογένεια θέλουμε για τον τόπο μας, αυτή την ευρωπαϊκή πορεία φοβόμαστε μη χάσουμε; Μήπως βιώνουμε το σύνδρομο της Στοκχόλμης; Συνηθίσαμε στη φυλακή και δεν θέλουμε την ελευθερία μας;  Σκεφτόμαστε δηλαδή μήπως είναι χειρότερα έξω από τα κάγκελα και πως θα τα καταφέρουμε να ζήσουμε ελεύθεροι;

Μια χώρα έχει προοπτική μόνο όταν είναι κυρίαρχη, ελεύθερη και ανεξάρτητη. Διαφορετικά είναι υποτελής, και αποικία.

Καταψηφίζουμε ΟΛΟΙ τις μνημονιακές πολιτικές της προδοσίας και της υποτέλειας. Απαιτούμε εθνική ανεξαρτησία. Δεν αναγνωρίζουμε και δεν πληρώνουμε τα χρέη τους. Απαιτούμε πραγματική Δημοκρατία και δικαίωμα στη ζωή.

Η συντονιστική ομάδα ΕΠΑΜ Αλεξανδρούπολης

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Το 52% των Ελλήνων υπέρ του εθνικού νομίσματος

Πόσοι Έλληνες θέλουν το εθνικό νόμισμα; Όλοι φαντάζομαι μάθατε για την έρευνα της VPRCπου έβγαλε το 75% υπέρ του ευρώ. Βέβαια, έτσι ερμηνεύσανε οι δημοσιογράφοι διατεταγμένης υπηρεσίας την απάντηση στο ερώτημα "εάν θεωρείτε πώς υπάρχει κίνδυνος για την έξοδο από το ευρώ;" Κι εγώ προσωπικά θα απαντούσα "όχι", δηλαδή θα ήμουν στο 75% που δήθεν απάντησαν υπέρ του ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι θα ήμουν υπέρ του ευρώ; Και βέβαια όχι. Το "όχι" δεν αφορά την έξοδο από το ευρώ, αλλά τον κίνδυνο. Για μένα ο κίνδυνος είναι να μείνουμε στο ευρώ. Γιατί, λοιπόν, τα καλόπαιδα της VPRC δεν έθεταν κατευθείαν το ερώτημα; Ο λόγος είναι απλός. Έπρεπε να εκμαιεύσουν ένα εντυπωσιακό ποσοστό που να λειτουργεί υπέρ της μαύρης προπαγάνδας.


Για να δούμε όμως μια άλλη έρευνα, που διεξήχθη από την WIN/Gallup International (www.orb-international.com/perch/resources/europeanattitudesresults.pdf). Είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε ακούσει τίποτε γι' αυτή την έρευνα. Και δεν πρόκειται να ακούσετε, γιατί η έρευνα αυτή δεν πληρώθηκε από κάποιον μέσα στην Ελλάδα που τα συμφέροντά του είναι ταυτισμένα με το ευρώ. Κι επομένως τα αποτελέσματά της δεν είναι αρκούντως πειραγμένα για να βολεύουν την ενημέρωση διατεταγμένης υπηρεσίας.

Η συγκεκριμένη έρευνα διεξείχθη στα τέλη του 2014 και δημοσιοποιήθηκε στις 30/12/2014. Πρώτη ερώτηση: Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών έχετε νιώσει πιο κοντά στην Ευρώπη /περισσότερο Ευρωπαίος, πιο απομακρυσμένος από την Ευρώπη / λιγότερο Ευρωπαίος ή ίσως δεν υπήρξε οποιαδήποτε αλλαγή;

Στην ερώτηση αυτή οι Έλληνες ερωτώμενοι απάντησαν: Περισσότερος Ευρωπαίος, 10%. Λιγότερο Ευρωπαίος, 52%. Καμιά αλλαγή, 36%. Δεν γνωρίζω, 3%.

Δεύτερη ερώτηση: Αν υπήρχε ένα δημοψήφισμα αύριο στη χώρα σας σχετικά με το εάν το Αφγανιστάν θα πρέπει να παραμείνει μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα ψηφίζατε για να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ή να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Στην ερώτηση αυτή οι Έλληνες απάντησαν: Να παραμείνει στην ΕΕ, 53%. Να φύγει από την ΕΕ, 34%. Δεν γνωρίζω, 14%.

Τρίτη ερώτηση: Ποιος / τι πιστεύετε ότι έχει κυρίως την ευθύνη για την τρέχουσα οικονομική κρίση σε όλη την Ευρώπη;

Οι Έλληνες απάντησαν: Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, 25%. Το ευρώ, 10%. Οι τράπεζες/τραπεζίτες, 34%. Είναι μια ευρύτερη παγκόσμια οικονομική κρίση, 18%. Η αδυναμία ορισμένων χωρών (π.χ. Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία), 4%. Άλλο, 6%. Δεν γνωρίζω, 2%.

Τέταρτη ερώτηση: Αν σας δοθεί η επιλογή θα προτιμούσατε να έχετε το Ευρώ, ή το δικό σας εθνικό νόμισμα;
Οι Έλληνες απάντησαν: Το ευρώ, 32%. Το εθνικό νόμισμα, 52%. Δεν με ενδιαφέρει, 11%. Δεν γνωρίζω, 5%.


Μήπως θα δείτε τους ποικίλους εμβριθείς Χατχηνικολάου του συστήματος προπαγάνδας της χώρας μας να κάνουν θέμα τα ευρήματα αυτής της έρευνας, που έχει όλα τα προσόντα να είναι κατά πολύ πιο αυθεντική και αντικειμενική από αυτές που παράγουν οι εγχώριοι προαγωγοί της κοινής γνώμης; Και βέβαια όχι. Δεν βολεύει κανέναν. Ούτε τους επίσημους δοσίλογους της χώρας, ούτε τους δελφίνους της αντιπολίτευσης που και οι δυο πολιτεύονται προσκυνώντας το ευρώ και ορκίζονται ότι δεν πρόκειται να θέσουν ζήτημα νομίσματος. Ο κόσμος να χαλάσει.

Επιβεβαιώνεται η φασίζουσα λογική της Ν.Δ.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου 
του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) 
Η τοποθέτηση του Θ.Φορτσάκη ωςεπικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ, επιβεβαιώνει τη συνέχιση της φασίζουσας λογικής του κόμματος που ήταν ο πυρήνας της μέχρι τώρα συγκυβέρνησης των υποτελών.
 Το Μαξίμου, μπροστά στη διαφαινόμενη ήττα στις επερχόμενες εκλογές, δεν διστάζει - προκειμένου να διασωθεί πολιτικά - να διχάζει επιδιώκοντας να ενεργοποιήσει τα αντιαριστερά ανακλαστικά τμήματος του λαού. Άλλωστε τι άλλο να επεδίωκε και η επικοινωνιακή παρουσία του φερόμενου ως πρωθυπουργού μπρος στα «συρματοπλέγματα» της ντροπής, αν όχι να ψαρέψει ψηφοφόρους στα θολά νερά της ακροδεξιάς;
Ο κ. Πρύτανης του ΕΚΠΑ ή κατ' άλλους ο κ. Πρύτανης των ΜΑΤ, είναι ένα πρόσωπο που εκφράζει ακριβώς αυτή την πρόθεση του Μαξίμου.
Το ΕΠΑΜ, ως φορέας που στοχεύει στην ένωση του λαού, καταδικάζει απερίφραστα τέτοιου είδους πολιτικές πρακτικές που εκπορεύονται μέσα από τον σκληρό πυρήνα των έως τώρα κυβερνώντων και είναι βέβαιο ότι όλοι αυτοί θα πάρουν την απάντησή τους από τον ίδιο τον λαό.
Το Γραφείο Τύπου
Αθήνα 12/01/2015

Το Παρίσι υπό καθεστώς στρατιωτικής κατοχής!

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.)

Οι θιασώτες της «στρατηγικής» των τεχνητών διαχωρισμών έδωσαν τα... ρέστα τους τις τελευταίες μέρες στο Παρίσι! Τουλάχιστον δεκαεπτά ανθρώπινες ζωές ήταν αυτή τη φορά το τίμημα της επιλογής του πολιτικού συστήματος, να... τροποποιήσει την «ατζέντα» της κοινωνικής αντίδρασης.
Προκαλώντας πλειάδα αναπάντητων ερωτημάτων, εκμεταλλεύτηκε το αποτρόπαιο γεγονός, επιβάλλοντας στη γαλλική πρωτεύουσα καθεστώς στρατιωτικής κατοχής, «για την υπεράσπιση των δημοκρατικών αξιών και του πλουραλισμού», όπως δήλωσε σ’ ένα κρεσέντο υποκρισίας ο Φ. Ολάντ. Από την πρώτη στιγμή τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο ασφαλείας κατά της τρομοκρατίας «Vigipirate», και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο που σημαίνει «συναγερμός για επίθεση» στο Παρίσι.
Δεν υπάρχει καμια αμφιβολία ότι το πολιτικό σύστημα «τρέμει» μπροστά στο ενδεχόμενο ενός παλλαϊκού ξεσηκωμού των Γάλλων, που θα απαιτήσουν την ανατροπή των δεσμεύσεων που έχει επιβάλει η -υποταγμένη στη Γερμανία- οικονομική ολιγαρχία της Ε.Ε. Και θα διεκδικήσουν τη δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία και την αξιοπρέπειά τους. Κανείς δεν έχει ξεχάσει την ιστορία και τα δείγματα γραφής που έχει δώσει κατά το παρελθόν ο γαλλικός λαός! Με την ενεργοποίηση του «αντιτρομοκρατικού» σχεδίου -επί της ουσίας- το καθεστώς παρατάσσεται εκ τών προτέρων απέναντι σ’ αυτόν τον λαό!
Πρόκειται για ένα σενάριο που θα μπορούσε να βρει μιμητές σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Και ο μόνος τρόπος να αποτραπεί είναι η λαϊκή ενότητα και η οργάνωση!
Το Γραφείο Τύπου
Αθήνα 11/01/2015

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Συλλογική η Απόφαση του Ε.ΠΑ.Μ. για μη συμμετοχή στις εκλογές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Στις 7 Ιανουαρίου το Ε.ΠΑ.Μ. εφαρμόζοντας την Δημοκρατία στην πράξη, διεξήγαγε ένα δημοψήφισμα με το οποίο τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. σε ολόκληρη την χώρα, ψήφισαν για την συμμετοχή ή μη στις προσεχείς εκλογές. Η εικόνα που έχουμε από τα αποτελέσματα όπως τα λάβαμε από το Ο.Γ., βρίσκεται περίπου στο 83% κατά της συμμετοχής μας. Τα ακριβή ποσοστά θα δοθούν με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης από την επιτροπή.
Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν είναι εκ θέσεως κατά των εκλογών.
Ωστόσο, στην παρούσα συγκυρία, τα μέλη μας αποφάσισαν συλλογικά ότι το Ε.ΠΑ.Μ. προτιμά να κρατήσει τις δυνάμεις του -υλικές αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό- και να τις διαθέσουμε αγωνιζόμενοι μαζί με το λαό για όλα αυτά που θα επακολουθήσουν την επομένη της εκλογικής αναμέτρησης.
Η εκλογές της 25 Γενάρη 2015 δεν γίνονται κάτω από την πίεση του λαϊκού παράγοντα. Την πρωτοβουλία των κινήσεων την έχει η τρόικα και οι υποτελείς της Σαμαροβενιζέλοι. Παρ’ όλη την εκστρατεία κατατρομοκράτησης του λαού και εξαγοράς ψήφων για την Προεδρική εκλογή, η αποτυχία τους είναι μέσα στα σενάριά του.
Τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. καλούνται για τις εκλογές να ψηφίσουν κατά συνείδηση, αφού είναι αυτονόητο ότι θα ψηφίσουν αντιμνημονιακά και δεν θα επιτρέψουν την σημερινή συμμορία να συνεχίσει να κυβερνά.
Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τον Ελληνικό λαό να μαυρίσει τους ΣαμαροΒενιζέλους και τα αναχώματά τους Χρυσή Αυγή, Ρίζες, Ποτάμια, ΔΗΜΑΡ, Παπανδρέου. Να ανατρέψει την δωσίλογη κυβέρνηση.
Η εκτίμηση του Ε.ΠΑ.Μ. είναι ότι η ώρα της ξεκάθαρης αναμέτρησης μεταξύ της Λαϊκής θέλησης και αυτών που πράττουν ενάντια στο συμφέρον του, δεν θ' αργήσει να έρθει. Είναι σίγουρο ότι τα γεγονότα τα οποία θα ζήσουμε στο προσεχές μέλλον καθώς και το κλίμα απόλυτης τρομοκρατίας, φόβου και πόλωσης που θα διαμορφωθεί μέσα από τα ΜΜΕ, θα κάνουν κατανοητό σε ικανό μέρος του Λαού ότι χωρίς την δικιά του ουσιαστική συμμετοχή, οργάνωση, πράξη και αντίσταση, δεν θα υπάρξει λύση.
Το Ε.ΠΑ.Μ. συνεχίζει με εργώδη κινητικότητα να προετοιμάζει το μετωπικό σχήμα που την κατάλληλη στιγμή θα αναλάβει τον δυναμικό ρόλο για τις εξελίξεις στην πατρίδα μας.
Συναγωνιστές συναγωνίστριες.
Κρατάμε ψηλά τη σημαία του μετώπου και προετοιμάζουμε τις δυνάμεις μας για την επόμενη μέρα. Θα «χτυπήσουμε» εκεί που ξέρουμε ότι θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να είστε βέβαιοι ότι ούτε στιγμή δεν χάνουμε από τα μάτια μας το στόχο και έχουμε ήδη διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για αυτή την ώρα.
Στο χέρι μας είναι πλέον να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να είμαστε έτοιμοι.
Το μόνο που χρειάζεται είναι ενότητα κι αγώνας.
 
09/01/2015
Ενωτικά η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Η...βαθύτατη πολιτική σκέψη του «Ριζοσπάστη» !!!

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου
του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.)
 Ο συντάκτης της εφημερίδας «Ριζοσπάστης», παρά το γεγονός ότι το Ε.ΠΑ.Μ. διέψευσε επισήμως τις φήμες περί εκλογικών συνεργασιών, επιμένει. Θεωρεί δεδομένη τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και «τεκμηριώνει» την εκτίμησή του, αναφερόμενος στην πρόσκληση του κ. Π. Καμένου προς τον κ. Γ. Χριστοφορίδη, ως εκπρόσωπο της εφημερίδας «Το χωνί», για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματός του!
Σύμφωνα με την... βαρυσήμαντη «ανάλυση», εφόσον οι ΑΝ.ΕΛ. προτίθενται να συνεργαστούν με τον κ. Γ. Χριστοφορίδη που εκπροσωπεί την εφημερίδα «Το χωνί», η οποία - κατά την άποψη του συντάκτη - «εκφράζει τις θέσεις του ΕΠΑΜ», συνάγεται το συμπέρασμα ότι υφίσταται εκλογική συνεργασία με το Ε.ΠΑ.Μ.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, η εκτίμηση του «Ρ» ανάγεται στο «αξιομνημόνευτο» παράδειγμα που περιλαμβάνεται στο σχολικό βιβλίο του μαθήματος της «Λογικής»: «Ο χωροφύλακας είναι όργανο και το μπουζούκι είναι όργανο. Άρα, ο χωροφύλακας είναι μπουζούκι!».
Βαθύτατη πολιτική σκέψη! Και μη χειρότερα... 

Το Γραφείο Τύπου
Αθήνα 06/01/2015