Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Οι κυνηγοί κατά των πλειστηριασμών θα διεκδικήσουν το Δήμο Ηρακλείου

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 09:43

Ψηφοδέλτιο θα συγκροτήσει η Λαϊκή Στάση ΠληρωμώνΨηφοδέλτιο θα συγκροτήσει η Λαϊκή Στάση Πληρωμών
Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών κατεβαίνει στις εκλογές για του Δήμο Ηρακλείου! Το γνωστό κίνημα που δημιουργήθηκε για να πολεμήσει τους πλειστηριασμούς ακινήτων ιδιοκτησίας ανθρώπων που δεν μπορούν να πληρώσουν τις οφειλές τους θα σγκροτήσει τώρα συνδυασμό για να κατέβει να διεκδικήσει το δήμο Ηρακλείου. Τα μέλη της τα έχουμε συναντήσει πολλές φορές έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου να έχουν στήσει αντιμνημονιακά πανό και να μάχονται για την ματαίωση των πλειστηριασμών. Το πρώτο βήμα της συγκρότητσης θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στις 6.00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, οπου θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των μελών και φίλων της κίνησης.
Στη σχετική πρόσκληση που εκδόθηκε, αναφέρεται μεταξύ άλλων : "Καλούμε όλους τους πολίτες του δήμου μας,σε ανοικτή συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου την Τετάρτη 19/2/2014 στις 18:00, για την δημιουργία ενός δυναμικού κινήματος, μέσω της συγκρότησης ενός λαϊκού ψηφοδελτίου χωρίς κομματικές υπαγωγές, με στόχο την διεκδίκηση του Δήμου Ηρακλείου.
Στόχος του κινήματος αυτού θα είναι, μέσα από τις αποφάσεις των λαϊκών συνελεύσεων,η τοπική αυτοδιοίκηση να υπηρετεί την ιερή σκοπιμότητα της διατήρησης στη ζωή και στην αξιοπρέπεια τον λαό μας".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου