Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Συνάντηση πυρήνα 28.5.2014

Αγαπητοί Συναγωνιστές
Σήμερα Τετάρτη 28 Μαίου 2014 στις 9μμ στο ARTcafe θα έχουμε την προγραμματισμένη συνάντηση πυρήνα.
Μετά το σοκ των αποτελεσμάτων παρά τον αγώνα που έκανε ο καθένας μας προσωπικά, ανασυγκροτούμαστε και σηκωνόμαστε πιο αποφασισμένοι ,ίσως και πιο έμπειροι, ψάχνουμε τρόπους να αντιπαλέψουμε το θηρίο του συστήματος των ΜΜΕ για να διαδώσουμε την αλήθεια που κατέχουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.
Ο αγώνας δεν είναι να ανεβάσουμε το ΕΠΑΜ, αλλά να σώσουμε αυτή τη χώρα για το καλό όλων, όταν βέβαια φτάσουν στο σημείο να το καταλάβουν.
Ελάτε όλοι να συζητήσουμε να δούμε τα λάθη μας και να κάνουμε προτάσεις για να πετύχουμε αυτό τον ιερό σκοπό. Ελάτε να συζητήσουμε τι θέλει ο κόσμος, τι αφουγκραστήκατε από την επαφή σας με τον κόσμο αυτό το διάστημα και τι πρέπει να αλλάξουμε στο επικοινωνιακό κομμάτι. Οι προτάσεις μας θα σταλλούν ως πρακτικά πυρήνα στην Πολιτική Γραμματεία και το Οργανωτικό Γραφείο προκειμένου να διορθωθούν κάποιες τακτικές προσέγγισης και επικοινωνίας του Μετώπου.
Η συμβολή όλων είναι απαραίτητη! Η απογοήτευση δεν έχει θέση στις καρδιές μας. Χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο! Ωστόσο καθυστερήσεις δεν χωρούν διότι σε λίγο θα είναι αργά!
Η συντονιστική ομάδα ΕΠΑΜ Αλεξανδρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου